Behandelingen

wimper extensions

Wimpers

Wimperextensions. Natuurlijk of heel vol, alles is mogelijk. Of haal alles uit je natuurlijke wimpers door deze te krullen en verven. Wimperextention / lift – nooit meer mascara en een adembenemende oogopslag. Pas op: zeer verslavend!

nagels

Nagels

Zowel verlenging met acryl, gel of powergel als versiering van de eigen nagel met gellak of rubberbase. Verlengen met behoud van eigen nagel! Wij geven advies op maat en zorgen voor wekenlang plezier. Specialist in nailart.
wenkbrauwstyling

Wenkbrauwen

Een poederachtig pmu laagje in de huid. Deze techniek blijft 2 jaar zichtbaar. Meerdere tinten mogelijk. Onze wenkbrauwspecialisten staan bekend om super natuurlijke maar hele strakke brows.
Advies op maat.

haar icon

Haar

Zowel volume als verlenging mogelijk (ook dreads). Onzichtbaar door de techniek met nano-ringen. Wij werken met een enorm ervaren kapster die een passie heeft voor kleuren en herstelbehandelingen van het haar. Ze luistert goed en heeft ook veel geduld met kids.
mesotherapie

Mesotherapie

Een natuurlijke manier om lippen en lijntjes te vullen met lichaamseigen hyaleronzuur. Meso-therapie is een prachtige natuurlijke manier om huid te verjongen, vitamine toe te voegen (tegen droogheid), poriën te verkleinen, vlekken te vereffenen en rimpels te vullen.

tattoo Harlem

Tattoos

Tatoeages met fijne lijnen en betekenis. Dotwork, natuur, mandala zijn de specialiteiten. Voor verfijnde en vrouwelijke afbeeldingen kan je bij ons terecht! Strakke lijnen en plaatsjes met een bijzonder verhaal.

spraytan-haarlem

Spraytan

Een prachtig vegan merk, huidvriendelijk. Zorgt voor een egale bruine teint. Ideaal voor feestjes of bruiloften.

gezichtsbehandelingen haarlem

Gezichtsbehandeling

De kwaliteit van een hoogwaardige spa, maar voor een geweldige prijs! Wij bieden classic & anti ageing behandelingen aan.

Trouw-arrangementen

Laat je op jouw grote trouwdag verwennen, stylen en make-up verzorgen in onze salon.