Haarextensions

Haarextensions

Wij werken met een uniek systeem. Kleine vlechtjes die los op het hoofd gevlochten worden en daarmee enorm veel volume creëren. Dit is mogelijk met acryl haar (valt stoer en blijft zo’n 3 maanden mooi, aanrader) of met human hair (dit is duurder maar blijft wel wat langer mooi). Haar op advies zelf inkopen. Inzetten en knippen duurt ongeveer 3 uur.

Prijslijst

Haarextensions

Prijs: €150 excl haar
Acryl hair ongeveer €30
Human hair ongeveer €180

haarextensions

FAQ

Hoelang blijven hairextensions zitten?
De hairextensions kunnen met een juiste verzorging ongeveer 3/4 maanden in je haar blijven.
De hairweave plaats je om de 6/8 weken weer omhoog.
Hoeveel hairextensions heb je ongeveer nodig?
Dat hangt van je eigen haar en wensen af. Voor een verlenging heb je tussen 100/150 hairextensions nodig. Hoe dikker je eigen haar hoe meer hairextensions je nodig hebt. Voor een volume heb je ongeveer 50/75 hairextensions nodig.
Zijn hairextensions of hairweave schadelijk voor mijn haar?
Nee, maar hairextensions, hairweft of microringen is niet geheel onschadelijk voor je haar, echter is in principe alles wat je met je haar doet schadelijk zoals verven, permanenten en stijlen met een stijltang etc. Je kunt het zoveel mogelijk beperken door de juiste verzorging in acht te nemen, ook dan is het geen probleem om continu hairextensions te dragen zolang je de hairextensions tijdig en professioneel laat verwijderen. Je kunt, als je wilt meteen nieuwe hairextensions laten plaatsen.
Kan ik mijn eigen haar gewoon borstelen?
Ja, maar alleen met de speciale hairextensions borstel.
Kan ik gewone haarproducten gebruiken?
Dat kan maar je moet er wel rekening mee houden dat de hairextensions zijn gemaakt van 100% echt haar, welke niet meer worden gevoed door de hoofdhuid. Het is dan ook zeker aan te raden om producten te gebruiken van Dante. Als je andere producten gebruikt kunnen de hairextensions uitglijden en het haar kan droog gaan aanvoelen. De producten van Dante zijn te verkrijgen in de salon. Als je deze producten gebruikt geeft dat ook de garantie op het haar.
Kun je Hairweave en/of Hairextensions krullen of stijlen?
Ja zeker dat is geen enkel probleem! Alle haarverlengingen waar we mee werkt worden gemaakt van 100% echt menselijk haar. Probeer de tang niet heter dan 180 graden te zetten.
Zijn de Hairextensions, micro ring extensions en haar matten waar we mee werkt gemaakt van echt haar?
Dit is een van de veel gestelde vragen. Ja zeker, alle hairextensions die wij verwerken komen uit India. De haren zijn afkomstig van de rijkste tempels van de wereld waar per jaar twintig miljoen bezoekers op pelgrim tocht de tempel bezoeken en hun hoofd kaal laten scheren door speciale tempel kappers. Zij scheren uit dankbaarheid en zegen in hun leven het haar af. Alle haren worden nauwkeurig afgeschoren zodat alle haar schubben in dezelfde richting liggen. De haren uit India zijn van een buiten gewone goede kwaliteit omdat het haar niet bloot heeft gestaan aan chemische behandelingen zoals verven en permanenten etc.
Hoe lang duurt ongeveer inzetten van een haarverlening of volume zetting?
Dat hangt ervan af hoeveel hairextensions er in je haar gezet gaan worden. Meestal duurt een haarverlenging 2/3 uur en een volume zetting 1/2 uur.
Hoelang moet je eigen haar minimaal zijn?
Voor het plaatsen van hairextensions dient je haar minimaal schouderlengte te zijn. Dit is nodig om een natuurlijk mogelijk overloop van je eigen haar te creëren, zodat de hairextensions onzichtbaar zijn.
Ik gebruik medicijnen kan ik een haarverlenging inzetten?
Sommige medicijnen, chemokuur, stress en zwangerschap kunnen je haren beïnvloeden dus hebben ook invloed op het verliezen van je haren, dus ook op uw hairextensions. Wij adviseren dan om geen hairextensions, hairweft of microringen te laten plaatsen. Als je wel hairextensions wilt laten plaatsen is dit geheel op eigen risico.
Hoeveel hairextensions kan ik verliezen?
Dit is een van de veelgestelde vragen. Het is normaal om 10% van de hairextensions te verliezen. Ieder mens verliest tussen de 100/150 haren per dag. Het kan zijn dat aan die haren een hairextension zit. Omdat je haar verliest wordt de draag kracht minder en zal uiteindelijk de hairextensions los laten. Als er hairexensions binnen één maanden los laten, bewaar deze. Wij plaatsen deze gratis voor je terug. De hairextensions die geplaatst zijn met microringen zullen sneller uitglijden dan de hairextensions met een keratine wax.
Kan ik mijn haar en/of uitgroei verven als er hairextensions in mijn haar zitten?
Een van de veel getelde vragen. Ja hoor dat kan. Je kunt de hair extensions in dezelfde tint of donkerder verven, niet lichter. Je eigen haar heeft een andere DNA dus de kleur kan anders uitpakken. Verf eerst een proefplukje! Let er wel op dat de garantie vervalt als de hairextensions zijn gekleurd. Je uitgroei verven is ook geen probleem! Die kun je gewoon bij kleuren!