Mesotherapie

Mesotherapie voor jong en oud.

Mesotherapie verbeterd de algehele huidconditie.

Mesotherapie is een prachtige natuurlijke manier om huid te verjongen, vitamine toe te voegen (tegen droogheid), poriën te verkleinen, vlekken te vereffenen en rimpels te vullen. Of lippen meer volume te geven of een haakneus te corrigeren.

Hyaluronzuur is lichaamseigen en wordt in een vitamine mengsel op een veilige manier ingespoten. Dit blijft maanden mooi! Afhankelijk van het tempo van het eigen lichaam wordt dit weer afgebroken. Een paar herhalingen zorgt voor optimaal / lang resultaat.

mesotherapie
Mesotherapie Lippen

Mesotherapie Lippen.

Wij werken met een lichaams-eigen hyaleron cocktail. Dit is zeer veilig. Deze filler mag pas na 9 maanden over een andere filler heen (ander merk).

Omdat wij met een mesogun werken, worden de lippen op een hele natuurlijke manier opgebouwd. Je krijgt niet snel een ‘Donald Duck look’ bij ons. Soms moet je dus een aantal keer opbouwen voor het gewenste eindresultaat.

De behandeling wordt verdoofd met emla en is voor de meeste mensen goed te doen. Minder gevoelig dan de grote naald van een arts!

Na de behandeling mag je 48 uur geen lippenstift oid op je lippen dragen. De lippen kunnen wat gezwollen zijn blauw, maar dit valt vaak mee. Je kan wat koelen als dit nodig is en daarna de lip zachtjes masseren tegen eventueel wat bobbeltjes die moeten levelen in je huid.

Als het gewenste resultaat is opgebouwd, kan je er wel een jaar van genieten, of zelfs langer!

Mesotherapie
Mesotherapie
Mesotherapie
Mesotherapie Lippen

Mesotherapie FAQ

Wat is mesotherapie?
Mesotherapie is een behandeling waarbij we de huid stimuleren met hyaluronzuur door middel van naaldprikjes. Mesotherapie word toegepast bij huidveroudering, huidverslapping, rimpels, en fijne lijntjes.

Ook kunnen wij een sterkere filler gebruiken om de lippen meer volume te geven en diepere rimpels op te vullen.

Hoe gaat een behandeling in zijn werking?

Eerst bepalen we samen wat nodig is en wat de wensen zijn.

Aan de hand van de wensen gaan we te werk. Door middel van kleine prikjes brengen we het hyaluronzuur in.

Voor het beste resultaat adviseren wij de behandeling in kuurverband aan

Wat is hyaluronzuur?
Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof. In feite kunnen we zeggen dat hyaluronzuur één van de bouwstenen van het lichaam is. Het komt ook voor in de huid en in ons bindweefsel, en zenuwweefsel.
Wat houdt mesotherapie in?
Met Mesotherapie worden de werkzame stoffen dieper in de huid geïnjecteerd. Omdat onze huid maar een beperkte doorlaatbaarheid heeft, komen de werkzame stoffen van een crème vaak alleen in de opperhuid en niet in de lederhuid. Waar eigenlijk de activering en vernieuwing van collageen plaatsvindt. Met Mesotherapie werken we op deze laag van de huid.