Mesotherapie

Mesotherapie

Meso-therapie is een prachtige natuurlijke manier om huid te verjongen, vitamine toe te voegen (tegen droogheid), porieen te verkleinen, vlekken te vereffenen en rimpels te vullen. Of lippen meer volume te geven of een haakneus te corrigeren.

Hyaleronzuur is lichaamseigen en wordt in een vitamine mengsel op een veilige manier ingespoten. Dit blijft maanden mooi! afhankelijk van het tempo van het eigen lichaam wordt dit weer afgebroken. Een paar herhalingen zorgt voor optimaal / lang resultaat.

Prijslijst

Mesotherapie

*Vitamine boost*.
Verbetert de huid direct doordat het mengsel vocht aantrekt ivm lichaamseigen vitamines en hyaluronzuur.
*80€ (hele gezicht)*
Bindweefsel massage 30€ (optimaliseert de behandeling)

*Super deluxe filler*!
Een sterke filler van een hoog percentage hyaleronzuur. Voor diepere rimpels en doorleefde huid. En voor lippen.

*180€ 1 ml (kan ook in hele kleine hoeveelheden vanaf 0.25 ml)*

haarextensions

Lippen

* Wij werken met een lichaams-eigen hyaleron cocktail. Dit is zeer veilig!
* Deze filler mag pas na 9 maanden over een andere filler heen. (Ander merk).
* Omdat wij met een mesogun werken, worden de lippen op een hele natuurlijke manier opgebouwd. Je krijgt niet snel een ‘Donald Duck look’ bij ons! Soms moet je dus een aantal keer opbouwen voor het gewenste eindresultaat!
* De behandeling wordt verdoofd met emla en is voor de meeste mensen goed te doen. Minder gevoelig dan de grote naald van een arts.
* Als het gewenste resultaat is opgebouwd, kan je er wel een jaar van genieten, of zelfs langer!
* Na de behandeling mag je 48 uur geen lippenstift oid op je lippen dragen. De lippen kunnen wat gezwollen zijn blauw, maar dit valt vaak mee. Je kan wat koelen als dit nodig is en daarna de lip zachtjes masseren tegen eventueel wat bobbeltjes die moeten levelen in je huid.

Prijslijst Lippen

Lipfillers kosten 180€ voor een hele ml! Maar, dit is meestal onmogelijk om volledig in een lip te krijgen. Dit doen wij dus in delen van minimaal 0.25 ml. Kosten hiervoor zijn dan 45€.
haarextensions