Permanente eyeliner

Behandeling:

De behandeling duurt in totaal ongeveer een half uur en wordt meestal niet verdoofd. Het is goed te doen zonder. Daadwerkelijk plaatsen duurt maar 10 minuten. De pigmenten verkleuren van de verdoving en gaat ten koste van het resultaat.

Medicatie:

Voor de behandeling wil ik graag weten of je helemaal gezond bent en/of medicatie gebruikt. Dit kan veel invloed hebben op het genezen van de eyeliner en de uiteindelijke kleur. Ook allergieen zijn belangrijk aan te geven.

Resultaat:

Elke huid is verschillend en ook iedere genezing. Wij doen alles er aan om een geweldige pakkende eyeliner te plaatsen maar sommige factoren hebben wij niet in de hand zoals weerstand van de klant of eventueel allergie enz. Dit is dus een risico die je bewust moet nemen als je voor eyeliner kiest.

Nazorg:

De ogen kunnen na de behandeling wat opzwellen. Dit mag een paar dagen duren.
De nazorg is simpel. Afspoelen onder de douche en als je wil (bij jeuk) mag je met een wattenstaafje wat vaseline aanbrengen. Gebruik mininaal 4 dagen GEEN makeup op de ogen en geen creme. En 2 tot 4 weken geen felle zon. Na 6 weken is het volledig genezen.

Bijwerken:

Gemiddeld wordt geadviseerd om de pmu tussen de 2 en 5 jaar even op te frissen / bij te werken.

Verder… gewoon genieten van het prachtige resultaat!