Piercings

Piercings

Een vrouwelijke piercer met gevoel voor verfijnde en sierlijke sieraadjes. Geen onnodige dikke naalden! De hoogste kwaliteit met een lage prijs.

Prijslijst

Piercing

Ontzettend leuke opstartkortingen.
Piercing vanaf € 15,-
Neem contact op voor de voorwaarden

Veelgestelde vragen

Is het zetten van een piercing pijnlijk?

De pijn tijdens het zetten van een piercing verschilt per persoon. Echter duurt het zetten van een piercing maar enkele seconden. Een ervaren piercer zal de piercing vlot plaatsen waardoor er maar enkele seconden een kleine prik voelbaar is.

Hoe moet ik mijn piercing verzorgen?

Na het plaatsen van een piercing krijg je van ons mondeling en schriftelijke informatie. Ook krijgt u een nazorgfolder mee waarin u alles nog eens rustig kunt doorlezen.

Kan ik mijn sieraden zelf verwisselen?

Vaak is een piercing zelf goed te verwisselen. In sommige gevallen gaat de piercing moeilijker open en dicht, zoals bijvoorbeeld bij een ringetje. Voor het wisselen van piercing mag u altijd bij ons langs komen. Ook als u het moeilijk of vervelend vindt om zelf uw piercings te wisselen.

Hoe oud moet ik zijn voor het zetten van een piercing?

Vanaf 16 jaar mag er zonder toestemming van de ouders een piercing worden geplaatst. Bij twijfel kunnen wij om een legitimatiebewijs vragen, neem deze dus altijd mee.

Bent u jonger dan 16 jaar? Dan dient u één van de ouders mee te nemen voor toestemming. De ouder en het kind moet zich in dit geval beide legitimeren. In het geval van een verschillende achternaam vragen wij u om een ander document mee te nemen waaruit blijkt dat er een familieband is.

Wanneer is een piercing ontstoken?

Het is normaal dat een piercing de eerste dagen een beetje rood is en er wondvocht uitkomt. Ook kan de piercing de eerste dagen wat gevoelig zijn tijdens aanraking. Echter moeten deze verschijnselen na enkele dagen wel over zijn. Als de huid rondom de piercing warm aanvoelt, rood ziet, pijn doet, hard aanvoelt, pus verliest of opgezwollen is dan is deze mogelijk ontstoken.

Ik gebruik medicijnen of heb een aandoening?

Wij raden u aan om eerst met uw arts te overleggen of het verstandig is om een piercing of microdermal te laten plaatsen.