Tatoeages Haarlem

Tatoeages met een verhaal!

Verfijnde, vrouwelijke tatoeages

Voor verfijnde en vrouwelijke afbeeldingen kan je bij mij terecht! Strakke lijnen en plaatsjes met een bijzonder verhaal.

Wij zijn GGD-goedkeurde salonen werken bewust met de allerbeste materialen. Een tatoeage is voor het leven, dat neem ik heel serieus.

Ik ben door inkt-master Daniel Silva opgeleid tot een pro in enorm fine-line tattoos met dot shading. Cover-ups in deze stijl zijn ook mogelijk!

Tattoos met een enorm emotionele waarde hebben mijn voorkeur. Mooie verhalen en symbolen van kracht op de huid.

De prijzen zijn bewust onder het gemiddelde. Het motto is; liever meer mensen super blij maken, dan zelf rijk worden!

Neem voor een ontwerp op maat contact met mij op.

Iris Dijkema

Tattoo artist & oprichter Saluni

Prijslijst Tatoeage

Uurprijs; € 90,-
Kleine tattoo: v.a. € 70,-
Bij grote tattoos speciaal tarief mogelijk

Schroom niet en stuur mij een whatsapp: 06 24 85 56 90

FAQ Tattoos

Doet tattoëren pijn?
Het zetten van een tattoo is vaak gevoelig. Maar het valt in het algemeen best mee. Meestal voelt het de eerste 2 á 3 uur irritant aan maar zal het daarna pas pijn doen. De hoeveelheid pijn die je ervaart is afhankelijk van de plek die je laat tatoeëren en hoe gevoelig je zelf bent.

Het nemen van 2 paracetamol kan helpen en bij zeldzame gevallen (tattoëren op litteken) kan de klant bij de dokter vragen om een recept Emla crème. Dit is verdovende zalf.

Ik slik bloedverdunners, mag ik een tattoo?
Alleen na overleg met een arts. Als je bloed dunner is kan het dat de inkt sneller wordt afgevoerd en de tattoo dus minder mooi van kleur wordt.
Hoe lang duurt de genezing?
De genezing is gemiddeld zo’n week of 2 a 3. Het is afhankelijk van de middelen die je gebruikt ter verzorging en je leefstijl. Veel alcohol en weinig slaap bijvoorbeeld kan de genezing vertragen.
Wat mag ik wel en wat niet met een verse tattoo
Je kan vrijwel alles doen, zolang je tattoo goed is ingesmeerd. Het enige waar je op moet letten is dat je er niet aan zit of dat hij ergens tegenaan schuurt. Mocht dit wel gebeuren, dan kan de inkt uit de huid worden getrokken en de tattoo beschadigen.
Mag ik onder de zonnebank?
Ja, dat mag maar is niet aan te raden. Probeer dit in ieder geval de eerste 3 tot 4 weken te vermijden. Hierna moet het in principe kunnen maar houd er wel rekening mee dat je tattoo eerder zal vervagen wanneer je deze blootstelt aan UV straling.
Kan ik mijn tattoo laten verwijderen?
Vaak is dit mogelijk maar hangt het af van de grootte van de tattoo en de plek. Houd er rekening mee dat wanneer je kiest voor een ‘cover up’, deze minstens 2x zo groot moet zijn als je originele tattoo.
Ik ben zwanger, kan ik een tattoo nemen?
Nee! Tattoeren tijdens zwangerschap is gevaarlijk voor de ongeboren baby. Ook tijdens borstvoeding is het niet aan te raden omdat de inktdeeltjes mogelijk in het bloed en dus in de moedermelk kunnen komen.
Hoe moet ik mijn tattoo verzorgen?
Het is belangrijk dat je je tattoo gedurende de eerste 2 tot 3 weken constant goed ingesmeerd houdt.
Dat betekent dus niet 2 á 3 keer per dag maar constant. Wat je hiervoor het beste kunt gebruiken is in onze ervaring Bepanthen babyzalf. Je inkt zal op deze manier écht zwart blijven en je zult op deze manier ook minder kleur verliezen. Daarbij spoel je de tattoo 2x per dag af met ongeparfumeerde zeep.
Tattoeren jullie op vingers?
Of een tattoo op handen en vingers mooi blijft verschilt per persoon. Wij waarschuwen voor de risico’s en vragen bij bijwerken opnieuw een betaling. Als je er voor kiest, adviseren wij de bovenkant van de hand.
Wanneer mag ik weer zwemmen?
Wacht hiermee totdat de tattoo genezen is. Dit duurt meestal 3 tot 4 weken.
Hoe zal mijn tattoo er uit zien tijdens mijn zwangerschap en als ik ouder wordt?
Ook dit verschilt per persoon. Bij sommige mensen zal de huid waarop de tattoo is gezet erg uitrekken en kan je veel kleur verliezen terwijl hij er bij andere mensen goed uit zal blijven zien. Dit is afhankelijk van je huid en de plek waar de tattoo gezet is.