Tattoo Behandeling
Tatoeages met een verhaal!

Ontdek de Unieke Tattoo Ervaring van Iris Dijkema

Ben je op zoek naar een tattoo artist die verbluffende Fine Line tattoo’s, Organic tattoo’s, Dotwork tattoo’s en Boho tattoo’s creëert? Bij Saluni Beautysalon werkt getalenteerd tattoo artist, Iris Dijkema, die jouw visie tot leven kan brengen met vakmanschap en creativiteit.

Fine Line Tattoo’s – Delicate Meesterwerken

Onze Fine Line tattoo’s zijn de perfecte keuze voor degenen die op zoek zijn naar verfijnde, subtiele kunstwerken. Met uiterste precisie en aandacht voor detail creëert Iris Dijkema unieke ontwerpen die jouw persoonlijkheid weerspiegelen. Of je nu gaat voor een klein symbool of een gedetailleerd portret, onze Fine line tattoo’s zijn tijdloos en elegant.

Organic Tattoo’s – Verbinding met de Natuur

Laat je inspireren door de schoonheid van de natuur met onze Organic tattoo’s. Iris Dijkema gebruikt organische vormen en elementen om prachtige, harmonieuze ontwerpen te creëren. Of het nu gaat om bloemen, bladeren of dieren, onze Organic tattoo’s brengen een vleugje natuurlijke schoonheid in elke creatie.

Tatoeages Haarlem
fijn lijn tattoos

Dotwork Tattoo’s – Artistieke Precisie

Ontdek de fascinerende wereld van Dotwork tattoo’s, waar artistieke precisie en stippen samenkomen om unieke ontwerpen te vormen. Iris Dijkema beheerst deze techniek tot in de puntjes, waardoor adembenemende en intrigerende kunstwerken ontstaan.

Boho Tattoo’s – Vrije Geest, Creatieve Expressie

Breng je vrije geest tot uiting met onze Boho tattoo’s. Geïnspireerd door de bohemian levensstijl, creëert Iris Dijkema unieke en kleurrijke ontwerpen die passen bij jouw creatieve expressie. Of je nu kiest voor veer- en bloemmotieven of andere boho-elementen, onze Boho tattoo’s brengen een vleugje artistieke vrijheid in je leven.

Tattoo als Kunstwerk

Bij Saluni Beautysalon streven we ernaar om niet alleen tattoo’s te zetten, maar om kunstwerken te creëren die een blijvende indruk achterlaten. 

Iris Dijkema

Tattoo artist & oprichter Saluni

FAQ Tattoos

Doet tattoëren pijn?
Het zetten van een tattoo is vaak gevoelig. Maar het valt in het algemeen best mee. Meestal voelt het de eerste 2 á 3 uur irritant aan maar zal het daarna pas pijn doen. De hoeveelheid pijn die je ervaart is afhankelijk van de plek die je laat tatoeëren en hoe gevoelig je zelf bent.

Het nemen van 2 paracetamol kan helpen en bij zeldzame gevallen (tattoëren op litteken) kan de klant bij de dokter vragen om een recept Emla crème. Dit is verdovende zalf.

Ik slik bloedverdunners, mag ik een tattoo?
Alleen na overleg met een arts. Als je bloed dunner is kan het dat de inkt sneller wordt afgevoerd en de tattoo dus minder mooi van kleur wordt.
Hoe lang duurt de genezing?
De genezing is gemiddeld zo’n week of 2 a 3. Het is afhankelijk van de middelen die je gebruikt ter verzorging en je leefstijl. Veel alcohol en weinig slaap bijvoorbeeld kan de genezing vertragen.
Wat mag ik wel en wat niet met een verse tattoo
Je kan vrijwel alles doen, zolang je tattoo goed is ingesmeerd. Het enige waar je op moet letten is dat je er niet aan zit of dat hij ergens tegenaan schuurt. Mocht dit wel gebeuren, dan kan de inkt uit de huid worden getrokken en de tattoo beschadigen.
Mag ik onder de zonnebank?
Ja, dat mag maar is niet aan te raden. Probeer dit in ieder geval de eerste 3 tot 4 weken te vermijden. Hierna moet het in principe kunnen maar houd er wel rekening mee dat je tattoo eerder zal vervagen wanneer je deze blootstelt aan UV straling.
Kan ik mijn tattoo laten verwijderen?
Vaak is dit mogelijk maar hangt het af van de grootte van de tattoo en de plek. Houd er rekening mee dat wanneer je kiest voor een ‘cover up’, deze minstens 2x zo groot moet zijn als je originele tattoo.
Ik ben zwanger, kan ik een tattoo nemen?
Nee! Tattoeren tijdens zwangerschap is gevaarlijk voor de ongeboren baby. Ook tijdens borstvoeding is het niet aan te raden omdat de inktdeeltjes mogelijk in het bloed en dus in de moedermelk kunnen komen.
Hoe moet ik mijn tattoo verzorgen?
Het is belangrijk dat je je tattoo gedurende de eerste 2 tot 3 weken constant goed ingesmeerd houdt.
Dat betekent dus niet 2 á 3 keer per dag maar constant. Wat je hiervoor het beste kunt gebruiken is in onze ervaring Bepanthen babyzalf. Je inkt zal op deze manier écht zwart blijven en je zult op deze manier ook minder kleur verliezen. Daarbij spoel je de tattoo 2x per dag af met ongeparfumeerde zeep.
Tattoeren jullie op vingers?
Of een tattoo op handen en vingers mooi blijft verschilt per persoon. Wij waarschuwen voor de risico’s en vragen bij bijwerken opnieuw een betaling. Als je er voor kiest, adviseren wij de bovenkant van de hand.
Wanneer mag ik weer zwemmen?
Wacht hiermee totdat de tattoo genezen is. Dit duurt meestal 3 tot 4 weken.
Hoe zal mijn tattoo er uit zien tijdens mijn zwangerschap en als ik ouder wordt?
Ook dit verschilt per persoon. Bij sommige mensen zal de huid waarop de tattoo is gezet erg uitrekken en kan je veel kleur verliezen terwijl hij er bij andere mensen goed uit zal blijven zien. Dit is afhankelijk van je huid en de plek waar de tattoo gezet is.