Iris

Hoi, ik ben Iris. 36 jaar en moeder van 2 kleine jongens. Ik ben de eigenaar van Saluni. Dit bedrijf is gestart om van mijn hobby mijn beroep te maken. En dit ook voor andere meiden te realiseren. Ik ben Wimperstylist en vooral tattoo-artiest. Het is mijn allergrootste passie om blijvend kunst op mensen hun lijf te maken. Het liefst met betekenis. Verder probeer ik ons heerlijke bedrijfje een beetje te managen, de meiden te coachen en onze diensten zichtbaar te maken. Ik ben 4 dagen in de salon aanwezig en alle dagen bereikbaar.

Wat een wereldbaan, ik hoef nooit meer te werken en maak dagelijks mensen mooi.
X Iris

Myrthe

Hallo

Ik ben Myrthe 23 jaar en kom uit Amsterdam!

Sinds 2014 werk ik als allround schoonheidsspecialiste bij Spa Zuiver. Al snel wist ik dat ik graag meer wilde leren op het beauty gebied, zo gezegd zo gedaan ik ging een cursus wimperextensions doen.

Super leuk, veel oefenen en vlieguren maken. Als snel kwam ik bij Iris terecht en zo werk ik al ruim 3 jaar bij Saluni.

Binnen Saluni ben ik nog verder gaan ontwikkelen en ging ik van de one by one wimpers over op de volume wimpers en deed ik nog een cursus wenkbrauwstyling/hennabrows.

Omdat ik schoonheidsspecialiste ben kan ik het waxen en heerlijke gezichtsbehandelingen ook aanbieden in de salon.

Ik ben op maandag, woensdag en donderdag aanwezig in de salon

Tot snel in de salon, X Myrthe

Gonny

Hoi ik ben Gonny, ik ben 31 jaar, mama van een prachtige dochter Joëlle van bijna 5 en woon samen met mijn gezinnetje in Nieuw Vennep.

Na 12.5 jaar gewerkt te hebben in de horeca, was het tijd voor wat anders en ben ik cursussen gaan volgen. In Juni 2018 mocht in me bij het gezellige gezelschap van Saluni voegen! 🤗

Ik ben hier werkzaam als wimperstyliste, zowel de one by one techniek als de volume wimpertjes. Ook doe ik lashlift behandelingen. Onlangs heb ik mijn certificaat voor wenkbrauwen gehaald, dus voor shapen/epileren en verven (met henna) kun je ook bij mij terecht! Behoorlijk veelzijdig al! Maar ik hoop mijn ‘takenpakket’ snel nog verder te kunnen uitbreiden met nog meer leuke dingen!

Liefs Gonny

Lara

Hi! Mijn naam is Lara en ben 24 jaar. Ik woon samen met mijn verloofde en twee katjes in Haarlem. Bij Saluni werk ik met super veel plezier als wimperstyliste en ik ben van plan om mij in de loop der tijd nog verder te ontwikkelen (houd onze Facebook/Insta hiervoor goed in de gaten!). Naast mijn werk als wimperstyliste heb ik een fulltime kantoorbaan. Naast die baan wilde ik heel graag nog iets doen met mijn passie, beauty! En waar kan dit nou beter dan bij de lieve en gezellige meiden van Saluni? Ik werk iedere zaterdag in de middag en avond. Ik kan niet wachten om jou mooie wimpertjes te geven!

X Lara

Michelle

Hoi ik ben Michelle ,

Ik ben 37 jaar ,ik heb een vriend en 2 kinderen.
Vanaf april kunnen jullie bij mij terecht bij Saluni voor acryl nagels .
En voor een mooie gellak op de eigen nagels nu het straks weer mooi weer wordt kan het natuurlijk ook gezellig op de voetjes. Ik heb leuke kleurtjes om uit te kiezen.

Maak gezellig een afspraak bij me 💅🏼 X

Sabrina

k ben Sabrina Beljaards ben 41 jaar en al ruim 23 jaar een zeer actieve kapster Ik ben sinds 2 jaar ZZP’er en werk sinds 2020 bij Saluni! Ik wil heel graag de mensen blij maken met een mooie kleur en coupe!

Ik werk op woensdag ochtend van 9.30 tot 13.00 donderdag van 14.30 tot 21.00 hopelijk kan ik er snel de ochtend bij als storm loopt en de zaterdag vanaf 9.30 tot 17.00.. dus maak gauw een afspraak met mij.

Desire

Mijn naam is Desire, 38 jaar en alleenstaande trotse moeder van 2 jongens (19/14)
In 2017 werd ik afgekeurd voor mijn werk in het basisonderwijs. Toen stond mijn wereld even op zijn kop. Wat nu, hoe moet ik voor mijn jongens zorgen. Uiteindelijk heb ik een opleiding gevolgd voor nagel-wimperstylist. En wauw!! Wat word ik gelukkig van dit werk zoveel blije mensen om mij heen. Ik heb dit werk een jaar vanuit huis gedaan en ben nu klaar voor de volgende stap. De stap naar leren, groeien, teamverband, band met klanten.
Saluni is daar de juiste plek voor. Wat een hartelijke mensen allemaal!
Ik heb er zin in en beloof mijn uiterste best te doen iedereen blij de deur uit te laten gaan!