Iris Dijema Haarextensions Dreads Tattoos

TATTOO ARTIST / HAAR EXTENSIONS & FOUNDER SALUNI

Iris Dijkema

Hoi, ik ben Iris Dijkema, moeder van 2 kleine jongens. Ik ben de eigenaar van Saluni. Dit bedrijf is gestart om van mijn hobby mijn beroep te maken. En dit ook voor andere meiden te realiseren.

Ik ben tattoo-artiest. Het is mijn allergrootste passie om blijvend kunst op mensen hun lijf te maken. Het liefst met betekenis.

Verder probeer ik ons heerlijke bedrijfje een beetje te managen, de meiden te coachen en onze diensten zichtbaar te maken. Ik ben 4 dagen in de salon aanwezig en alle dagen bereikbaar.

Wat een wereldbaan, ik hoef nooit meer te werken en maak dagelijks mensen mooi.

Tattoo Haarlem

TATTOO ARTIST

Ik ben tattoo-artiest. Het is mijn allergrootste passie om blijvend kunst op mensen hun lijf te maken. Het liefst met betekenis.

Haar extensions laten zetten

HAAR EXTENSIONS

Vanaf mijn 15e vlecht ik al haren en ben ik bezig met extensions. Dit heb ik bij Saluni weer opgepakt. Ik werk met human hair bevestigd met nano ringen. Dit zijn minuscule kleine ringetjes die onschadelijk zijn voor je eigen haar en onzichtbaar. Een prachtige manier van haarverlenging dus!

De techniek van Nano-ringen is prachtig omdat er geen warmte en chemicaliën nodig zijn. Daarom onschadelijk voor het eigen haar!

Door de onzichtbare nano-ringen (mini klein) is het zeer geschikt voor fijn haar! Zowel verlenging als volume behandelingen mogelijk!

Iris Dijkema

Tattoo-artiest
Haar Extensions