Wenkbrauwen

Microblading

Het is wereldberoemd en helemaal hot; microblading. Een magische techniek, waarbij de haartjes 1 by 1 worden gekrast in de huid. Uiterst verfijnd en super natuurlijk handwerk, bij ons ver onder de marktprijs. Van deze techniek heb je ruim een jaar plezier. Microblading!

Prijslijst

Microblading

Phi microblading is een keurmerk waar alleen de allerbeste ter wereld mee mogen werken. Wij zijn gecertificeerd bij de Phi academy en mogen met trots Phibrows aanbieden.

PhiBrows (inclusief 1e touch up binnen 6 weken): €250,-
PhiBrows touch up binnen 1 jaar: €99,50

microblading

Veelgestelde vragen

Hoelang blijven de getekende haartjes zitten?
Dit is per persoon verschillend. Het is namelijk afhankelijk van de huidsoort en de levensstijl van de persoon. Uit ervaring komen mensen tussen 10 en 18 maanden terug voor een touch-up.
Waarom microblading en geen PMU ( permanente make-up )?
Microblading ziet er veel echter uit dan pmu door gebruik van een speciaal mesje. De haartjes lijken levensechg. Daarbij is het bij Microblading makkelijker om binnen een jaar aan te passen aan mode of gezichtsvorm. De kleur van de pigmenten blijven ook mooier dan bij pmu.
Ik heb een litteken is het dan ook mogelijk?
Littekens in de wenkbrauwen zijn mooi weg te werken met microblading. Na de behandeling zal het lijken als of er helemaal niks onder zit doordat de microblading techniek zo fijn is en zo precies gedaan wordt.
Doet de behandeling zeer?
Microblading is wel gevoelig, maar de behandeling gaat snel. Extra gevoelige personen kunnen via dokter op recept Emla zalf aanvraagen. Deze zalf zal van te voren aangebracht worden en verdoven tijdens de behandeling.
Mijn wenkbrauwen zijn ongelijk, kan het dan ook?
Dan is juist microblading de techniek die je nodig hebt! De vorm van de wenkbrauwen wordt in overleg en naar wens en gezichtsvorm aangepast.
Er zijn wat stukjes vervaagd na de eerste behandeling en nu?
Na de eerste behandeling kunnen er stukjes vervaagd zijn. Dit kan ook komen door een verkeerde nazorg. Vandaar dat we binnen 8 weken een touch up plannen om de wenkbrauwen perfect te maken.