Wimperextensions / Wimperlift

Ontdek de Perfecte Wimper Extensions bij Saluni Beautysalon

Bij Saluni Beautysalon streven we ernaar om jouw natuurlijke schoonheid te verbeteren met onze hoogwaardige wimper extensions. Onze ervaren wimperspecialisten, Myrthe en Gonny, tillen jouw Wimper Look naar een hoger niveau met technieken zoals premade fans, wimperverlenging en wimperlift, om een prachtige, natuurlijke uitstraling te creëren die bij jou past.

## Premade Fans voor een Verbluffende Oogopslag

Met onze premade fans techniek kunnen we jouw wimpers moeiteloos transformeren naar een volle, weelderige oogopslag. Myrthe en Gonny zijn bedreven in het creëren van perfecte waaiers van wimpers die elke oogvorm complementeren en een indrukwekkende impact hebben. Kies voor premade fans voor een snelle, maar prachtige verbetering van je wimpers.

## Wimper Extensions voor Langdurige Schoonheid

Ervaar de voordelen van Wimper Extensions en geniet van langdurige schoonheid zonder gedoe. Myrthe en Gonny passen zorgvuldig individuele wimper extensions toe om volume, lengte en krul toe te voegen aan jouw natuurlijke wimpers. Vergeet mascara en geniet van prachtige wimpers, dag in dag uit.

## Natuurlijke Look met Wimper Lift

Wil je een natuurlijke look met een subtiele krul? Kies dan voor onze Wimper Lift behandeling. Met deze techniek tillen we jouw natuurlijke wimpers op, waardoor ze er langer en voller uitzien, zonder dat er extensions nodig zijn. Ontdek hoe je het beste uit je natuurlijke wimpers kunt halen met onze Wimper Lift behandeling.

## Maatwerk voor Jouw Unieke Stijl

Bij Saluni Beautysalon geloven we in maatwerk. Myrthe en Gonny luisteren naar jouw wensen en creëren een set Wimper Extensions die perfect bij jouw stijl en persoonlijkheid past. Of je nu op zoek bent naar een subtiele upgrade of een dramatische transformatie, wij leveren altijd een set op maat gemaakt voor jou.

Klaar om jouw wimpers te transformeren en het beste uit jezelf te halen? Maak vandaag nog een afspraak bij Saluni Beautysalon en ontdek de magie van onze wimper extensions. Laat Myrthe en Gonny je helpen om een verbluffende oogopslag te bereiken die jouw natuurlijke schoonheid benadrukt.

Nooit meer mascara en een adembenemende oogopslag. Pas op: zeer verslavend! Wij bieden zowel 1 by 1 extensions aan, als Russische volumewimpers.

Haal het maximale uit je natuurlijke wimpers!

Met lashlift wordt de eigen wimper gekruld en geverfd. Mascara is mogelijk, maar vaak niet ens meer nodig.

Lashlift blijft 6 tot 8 weken schitterend!

Heel leuk in combinatie met de henna wenkbrauwen!

wimperextensions
wimperextesions en wimperlift
wimperextesions en wimperlift
wimperextesions en wimperlift
wimperextesions en wimperlift
wimperextesions en wimperlift
wimperextesions en wimperlift
wimperextesions en wimperlift
wimperextensions

Wimperextensions / Wimperlift FAQ

Zijn wimperextensions schadelijk?

De meest gestelde vraag over wimperextensions is of ze schadelijk zijn. Het antwoord is nee, maar het is wel belangrijk dat de wimperextensions op een professionele manier geplaatst worden. Ook is het belangrijk dat je stylist met de juiste producten werkt. Uiteraard vergt het verwijderen van de wimperextensions ook de nodige voorzichtigheid.

Zijn wimperextensions te combineren met make-up?

Kunstwimpers geven de ogen meteen een expressieve uitstraling. Wanneer je een subtiele, natuurlijke look wenst, is make-up niet eens nodig. Ze wekken van zichzelf al de illusie alsof je mascara draagt. Dit betekent niet dat het niet mogelijk is om extensions te combineren met make-up. 
Je kan gewoon oogpoltlood en mascara onder gebruiken. Het is alleen belangrijk om geen olie producten te gebruiken bij de ogen, want daarmee week je de lijm los van de wimperextensions.

Kun je bij iedereen kunstwimpers zetten?

Doordat wimperextensions op de eigen wimpers worden gezet is het wel belangrijk dat de klant voldoende natuurlijke wimpers heeft. Bij heel weinig wimperhaartjes of droge en broze wimpers kun je de extensions niet goed vastzetten. In dat geval zijn extensions geen goed idee.

Hoelang gaan kunstwimpers mee?

Ze gaan over het algemeen twee weken mee. Natuurlijke wimpers vallen normaal gesproken na 2 à 4 weken uit. Doordat de kunstwimpers aan de natuurlijke wimpers worden bevestigd, vallen ze samen met de natuurlijke wimpers uit. Het is belangrijk om de extensions in de tussentijd goed te verzorgen, bijvoorbeeld met een foam om ze te wassen. Het is een goed idee om om de twee tot vier weken een refill-behandeling te nemen, zodat de wimperextensions er op elk moment mooi vol uitzien.