Wimpers

Wimperextention

Nooit meer mascara en een adembenemende oogopslag. Pas op: zeer verslavend! Wij bieden zowel 1 by 1 extensions aan, als Russische volumewimpers.

Wimperlift

Haal het maximale uit je natuurlijke wimpers! Met lashlift wordt de eigen wimper gekruld en geverfd. Mascara is mogelijk, maar vaak niet ens meer nodig. Lashlift blijft 6 tot 8 weken schitterend!

Heel leuk in combinatie met de henna wenbrauwen!

ALWAYS ON FLEEK!

wimper verlenging

Prijslijst

Wimperextension

Russische volume wimpers – nieuwe set
Prijs: € 59,90

Bijvullen 1 week
Prijs: € 24,50

Bijvullen 2 weken
Prijs: € 34,50

Bijvullen 3 weken
Prijs: € 39,50

Bijvullen 4 weken
Prijs: € 44,50

Bijvullen 5 weken of meer
Prijs: € 49,50

Nieuwe set vaste klant
Prijs: € 54,50

Verwijderen
Prijs: € 7,50

One by one € 5,- goedkoper dan bovenstaande.
Allergielijm € 5,- bovenop bovenstaande.

Wimperlift

Liften inclusief verven € 50,-

wimper extensions

Veelgestelde vragen

Zijn wimperextensions schadelijk?
De meest gestelde vraag over wimperextensions is of ze schadelijk zijn. Het antwoord is nee, maar het is wel belangrijk dat de wimperextensions op een professionele manier geplaatst worden. Ook is het belangrijk dat je stylist met de juiste producten werkt. Uiteraard vergt het verwijderen van de wimperextensions ook de nodige voorzichtigheid.
Zijn wimperextensions te combineren met make-up?
Kunstwimpers geven de ogen meteen een expressieve uitstraling. Wanneer je een subtiele, natuurlijke look wenst, is make-up niet eens nodig. Ze wekken van zichzelf al de illusie alsof je mascara draagt. Dit betekent niet dat het niet mogelijk is om extensions te combineren met make-up. 
Je kan gewoon oogpoltlood en mascara onder gebruiken. Het is alleen belangrijk om geen olie producten te gebruiken bij de ogen, want daarmee week je de lijm los van de wimperextensions.
Zijn kunstwimpers ook bestand tegen water?
Je kunt gewoon douchen en zwemmen met professionele kunstwimpers. Ze kunnen ook gedragen worden tijdens het sporten of tijdens een strandvakantie, want ze zijn ook bestand tegen zon, zee en zweet. Zelfs af en toe naar de sauna is gewoon mogelijk. De waterproof lijm die wordt gebruikt is heel stevig.
Kun je bij iedereen kunstwimpers zetten?
Doordat wimperextensions op de eigen wimpers worden gezet is het wel belangrijk dat de klant voldoende natuurlijke wimpers heeft. Bij heel weinig wimperhaartjes of droge en broze wimpers kun je de extensions niet goed vastzetten. In dat geval zijn extensions geen goed idee.
Hoelang gaan kunstwimpers mee?
Ze gaan over het algemeen twee weken mee. Natuurlijke wimpers vallen normaal gesproken na 2 à 4 weken uit. Doordat de kunstwimpers aan de natuurlijke wimpers worden bevestigd, vallen ze samen met de natuurlijke wimpers uit. Het is belangrijk om de extensions in de tussentijd goed te verzorgen, bijvoorbeeld met een foam om ze te wassen. Het is een goed idee om om de twee tot vier weken een refill-behandeling te nemen, zodat de wimperextensions er op elk moment mooi vol uitzien.
Wat is het verschil tussen Russische volume wimpers & One by One wimpers?
Bij allebei de wimperextensions zet je de haartjes op de natuurlijke wimpers. Alleen bij One by One zet je 1 enkel haartje die wat dikker is op één echt haartje. Bij volume wimpers zet je een waaier van meerdere dunne extensions op één echt haartje.